Kohtaanto työmarkkinoilla  
Keskiviikko 17.10.2018 klo 12-17, Lapland Hotels Oulu

Kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille! Kohtaanto -aihe keräsi yhteen 42 työelämän kehittäjää Pohjois-Pohjanmaalta. Tapahtuman kaikki esitysaineistot ja yhteenvedot keskusteluista löydät Elinikäisen ohjauksen valtakunnalliselta alustalta ELO-torilta: https://peda.net/hankkeet/elotori/elo-ryhm%C3%A4t/pe3/ae

 

Tapahtuman esite: KUTSU Kohtaanto työmarkkinoilla 17.10.2018

Tule ihmettelemään, hoksaamaan, keskustelemaan ja ideoimaan! Mitä kaikkea työmarkkinoiden kohtaannolla tarkoitetaan ja mikä on kohtaanto-ongelma? Miltä tilanne näyttää Pohjois-Pohjanmaalla, ja mitä asioiden eteen voisi tehdä? Työn tulevaisuuden teemoihin erikoistunut konsultti ja yrittäjä Marjaana Tuominen (HS 10.7.) toteaa, että kohtaannossa kyse on edelleen tilanteesta, johon on melko helppo vaikuttaa itse, paikallisesti ja ripeästi. Onko näin?

Tilaisuuden alustajina toimivat aiheen asiantuntijat:

Alustusten jälkeen on runsaasti aikaa työskennellä ryhmissä ja keskustella aiheesta, asiantuntijoita apuna käyttäen ja haastaen!

 

PAIKKA JA AIKA:

Lapland Hotels Oulu, Kirkkokatu 3, Kokoustila Ylläs-Äkäslompolo
Osallistujille on maksuton paikoitus parkkitalo Autoheikissä, Heikinkatu 5.

Tapahtuma toteutetaan keskiviikkona 17.10.2018.

Tarjoamme kaikille osallistujille lounaan hotellin Oula-ravintolassa klo 11-12. Ohjelma klo 12-17. Tilaisuus on maksuton.

Tapahtuma on suunnattu Pohjois-Pohjanmaan ELO-yhteistyöryhmälle, Työelämä 2020 -alueverkostolle ja muille aiheesta kiinnostuneille työelämän kehittäjille.