Työyhteisö Pohjois-Pohjanmaalla, tule mukaan verkostoitumaan ja voimaantumaan vertaistapaamisissa!

TYÖYHTEISÖT VIERAILULLE TYÖYHTEISÖIHIN -VERTAISTAPAAMISET

Pohjois-Pohjanmaan Työelämä 2020 -alueverkosto järjestää työyhteisövierailujen sarjan alueella vuosina 2017-2018.

 

Toteutetut vierailut:

 

TI 27.3.2018 /  MIILUKANGAS, RAAHE

LUOTTAMUS JA YHTEISTYÖ TYÖPAIKALLA

 Miten vahvistetaan luottamusta työpaikalla? Miten kehitetään yhteistyötä? Millainen vaikuttavuus näillä asioilla on työntekijän hyvinvointiin, työelämän laatuun ja organisaation toimintaan? Järjestimme tapahtuman ”Luottamus ja yhteistyö työpaikallaRaahessa tiistaina 27.3.2018. Kaksiosainen tapahtuma keskittyi luottamuksen ja yhteistyön teemoihin alustuksen, ryhmäkeskustelujen ja yritysvierailun kautta, jolla Miilukangas Oy kertoi siitä, kuinka luottamus ja yhteistyö ovat heidän menestyksensä avaimia!

Raahen Seutu teki jutun tapahtumasta lehteensä ke 28.3.: http://www.epress.fi/reader/issue/1749/176353/1

 

ti 3.10.2017 klo 14-15.30 / Pelikampus & Fingersoft, Oulu

YHTEISTYÖLLÄ MENESTYKSEEN – POHJOINEN PELIALAN EKOSYSTEEMI

Parhaat tulokset saavutetaan puhaltamalla yhteisvoimin yhteen hiileen!

3.10. klo 14 – 15.30 Oulun keskustassa sijaitsevaan Pelikampukseen, jossa mm. Fingersoft majailee, tutustui 11 henkilöä kuudesta eri organisaatiosta. Osallistujat kuulivat, millä tavoin yhteiseen pihapiiriin kerätyt eri alojen toimijat voivat tukea toisiaan parhaalla mahdolliseslla tavalla, ekosysteeminä. Kiitos Fingersoftille vierailumahdollisuudesta!

 

TIETOA TAPAHTUMISTA:

Jokaisen vierailun kesto on 60-90 min., pääsääntöisesti klo 14-17 välillä iltapäivällä. Vierailut ovat osallistujille maksuttomia. Kyydityksiä vierailukohteeseen emme kuitenkaan tarjoa, joitakin poikkeuksia lukuunottamatta, joista ilmoitamme.

Vierailun aluksi työyhteisön edustaja kertoo työyhteisön hyvistä käytännöistä valitun työelämäteeman mukaisesti, jonka jälkeen osallistujilla on aikaa keskustella teemasta isäntäorganisaation edustajien ja toistensa kanssa rennoissa, vertaistuellisissa merkeissä.

Vierailuille on rajattu osallistujamäärä. Alla näet tulossa olevat vierailukohteet ja työelämäteemat. Ilmoittaudu mukaan! Voit myös ilmoittautua halukkaaksi vierailun isäntäorganisaatioksi.